Top

Send os en besked

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

MG Tømrer & Snedker

Vibevej 35 1 tv.
2400 København
Find vej

Kontakt os

61 65 01 56
kontakt@mgtoemrer.dk
Send os en besked

Få et tilbud

Få et tilbud

Det handler om godt håndværk

Du kan trygt ligge dit projekt i vores hænder

Hvad ønsker du at få lavet?

Vi er et tømrer og snedker firma, som har stor erfaring inden for området. Vi laver alt lige fra renoveringsopgaver til udskiftning af døre og vinduer og meget andet. Vi har et stort netværk inden for byggebranchen og har dermed også udvidet vores færdigheder. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan udføre det du har brug for, så tag gerne kontakt til os, så kan vi tage en snak om hvad du skal have lavet. Se flere af vores almindelige opgaver nedenfor.

Fordele ved at vælge os

MG Tømrer & Snedker har mange års erfaring inden for byggebranchen. Vi er beliggende inde i København, men vi kommer gerne ud på hele sjælland. Vi tager imod både store, som små opgaver og så sørger vi for, at det håndværksmæssige stemmer overens med kvalitet og pris.

Derfor skal du vælge MG Tømrer:

  • Vi er medlem af Byg Garanti
  • Vi udfører opgaver på hele Sjælland
  • Vi har 10 års erfaring inden for byggebranchen
  • Vi har den nyeste viden og regler indenfor byggeri
  • Vi er uddannet i at håndtere skimmel, radonsikring, råd, svamp, vandskader og meget mere

Læs mere

Hvad er vores filosofi

Michael er stifter af MG og kan skrive utallige projekter på sit CV. Med sit brede netværk inden for byggebranchen er der ikke den opgave der ikke kan løses. Han slutter aldrig før resultatet er helt perfekt og går aldrig på kompromis med materialer.

Vi betragter generelt Nordsjælland / København som vores primære arbejdsområde.

Vi er desuden mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Og sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

Læs mere
Skriv til os

Skriv til os

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du benytte formularen herunder til at sende os en mail.