Døre og vinduer

Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter. Vi står også klar med et stort udvalg af nye døre - altid i de bedste materialer.​

Reparationer af alle gulve og lofter

Skulle du havne i en situation, hvor du får brug for assistance til reparation af gulve og/eller lofter, kan vi også være behjælpelige her. Måske har du ikke brug for en omfattende gulvslibning, men blot et par mindre reparationer for at fuldende looket. Det klarer vi hurtigt og effektivt. Det samme gælder for dine lofter, hvor du måske har brug for at få dækket store huller eller andre større skader. Uanset problemets omfang kan vi hjælpe dig videre.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk