Gulve & Lofter

Hos MG Tømrer og Snedker står vi til din rådighed, uanset hvilken slags gulv- eller loftopgave du ønsker professionel hjælp til. Vi er et hold af erfarne tømrere, der har ekspertise med at lægge nyt gulv, udbedre skaderne eller blot shine dit nuværende op. Dertil kan vi også hjælpe dig med opsætning af lofter – og hvis du har brug for installation af spots, kan vi formidle kontakt til fagfolk, der kan klare den del af arbejdet. I det hele taget er vi hos MG Tømrer og Snedker opsat på at give dig den optimale løsning.

Gulvslibning i høj kvalitet

Uanset om du er flyttet i en ny lejlighed, hvor trægulvet trænger til en gulvslibning, eller gulvet blot har brug for en omgang lak, står vi til din rådighed. Vi er professionelle og har stor erfaring med den type af opgaver. Derfor kan du altid vide dig sikker på at stå tilbage med et gulv, hvor både udtryk og kvaliteten af arbejdet er på allerhøjeste niveau. Hos MG Tømrer og Snedker sætter vi nemlig en ære i at gøre arbejdet perfekt – ligesom vi naturligvis altid drøfter dine muligheder med dig. På den måde kan vi skabe det, du ønsker.

Reparationer af alle gulve og lofter

Skulle du havne i en situation, hvor du får brug for assistance til reparation af gulve og/eller lofter, kan vi også være behjælpelige her. Måske har du ikke brug for en omfattende gulvslibning, men blot et par mindre reparationer for at fuldende looket. Det klarer vi hurtigt og effektivt. Det samme gælder for dine lofter, hvor du måske har brug for at få dækket store huller eller andre større skader. Uanset problemets omfang kan vi hjælpe dig videre.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk