Hovedentreprise

Vi er hovedentreprenører, som selv står for koordinering, økonomi og ledelse af byggeprojekter. Vi sørger for, at det bliver så nemt som muligt for dig, som kunde. For dig betyder det, at du kun skal henvende dig til os og så sørger vi for at videreformidle til fagentreprenørerne.

Hovedentreprise

Vi er hovedentreprenører, hvilket betyder vi selv står for byggeprojektet fra start til slut. Det er os der styrer underentreprenørerne, økonomi og sørger for, at få alle godkendelserne. Som Hovedentreprenør har vi hovedansvaret for, at disponering og styring af fagentrepriserne.

Som hovedentreprenør indgår vi kontrakter med med alle fagentreprenørerne for, at holde styr på økonomien så den ikke skrider. Derudover sørger vi for koordinering sådan, at vi overholder tidsplanen, samtidig med, at det overholde de kvalitetsmæssige standarder, som bliver aftalt inden byggeriets start.

Fordele ved at vælge en hovedentreprise:

  • Hovedentreprisen styrer og har ansvaret for underentreprenørerne
  • Nem kommunikation via hovedentreprisen
  • Hovedentreprisen står for at koordinere og sørge for tidsplanen bliver overholdt

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk