Renovering af tage

Hos MG Tømrer og Snedker står vi til rådighed, uanset hvilket slags tag du ønsker at renovere. Vi består af et professionelt hold, med mange års erfaring inden for renovation af tage. Vi imødekommer dine ønsker og sørger for det bedste resultat.

Hvorfor få renoveret sit tag?

Der kan være mange årsager til, at vælge at få sit tag renoveret. Taget kan have mistet sit oprindelige udseende på grund af, at det kan være beskidt, tilgroet, eller er ødelagt rundt omkring. Som regel tænker man, at skifte taget er den mest nærliggende løsning, men det er samtidig også rigtig dyrt og et større projekt. Ved at få renoveret taget istedet slipper du for dette og giver både taget sit oprindelige udseende tilbage, samtidig med at, du forlænger tagets levetid med helt op til 20 år.

Grundig renovering af tage

Med mere en 25 års erfaring kan vi varetage opgaver inden for alle typer af tage, det gælder både tagrensning og tagrenovering. Vi er er medlem af Danske Byggeri-Tagmalerforeningen. Hos os er du derfor garanteret kvalitet og et godt resultat. Udover det får du:

  • Faglig og professionel rådgivning – både før, under og efter arbejdet
  • Sikkerhed ved at arbejde med profesionelle fagfolk
  • Kvalitet og godt håndværk
  • Tæt kontakt med din fagmand
  • Sikkerhed for et godt resultat

Tagrenovering – en holdbar løsning

Hvis du vælger, at få lavet en tagrenovering, bliver dit tag gennemgået for ødelagte plader og plader som skal efterspændes. Derudover får taget en grundig rensning, hvorefter der bliver lavet en overfladebehandling. Mos og alger er tagets værste fjende, da det det kan holde på frost og dermed skabe frostsprængninger i tagpladerne. Rigtig mange tage er plaget af mos og alger og derfor vil en tagrenovering være helt essentiel.

Når vi foretager en tagrenovering, bruger vi en effektiv modificeret højtryksspuler til at løsrive alle alger, mos og andre partikler, som ikke hører til på taget. Derefter sørger vi for en grundig skyldning af taget, så alle partiklerne er væk. Til sidst desinficerer vi hele taget.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk