Renoveringsopgaver

Vi har gennem mange år leveret renovationsopgaver af forskellige størrelser og ønsker. Vi lægger stort vægt på, at dine ønsker skal blive til virkelighed og dermed leve op til dine forventninger. Kvalitet, tillid og sikkerhed er nøgleordene, som får det hele til at gå op i en højere enhed.

Renoveringsopgaver

Vi påtager os både store, som små renoveringsopgaver til både privat og erhverv. Vi har i over 25 år tilegnet os stor ekspertise og pålidelighed, som samarbejdspartner inden for renoveringsopgaver. Vi har stort fokus på, at kunderne får lige præcis den løsning, som de ønsker. Det betyder, at der er en overensstemmelse med kundens ønske og det færdige resultat.

Vi påtager os alle opgaver, som har relevans. Uanset om det er en mindre eller større opgave. Vi har den nødvendige ekspertise inden for ethvert byggeprojekt, lige fra start til slut. Vi beskæftiger os ofte med:

  • Renovering af huse
  • Renovering af sommerhuse
  • Renovering af køkkener
  • Renovering af badeværelser
  • Renovering af tage

Dette betyder at vi varetager alle gængse renoveringsopgaver. Hvis du har et andet renoveringsprojekt i tankerne, end de ovenstående, så ring eller skriv til os. Vi er åbne for dine ønsker og idéer og sammen kan vi gøre dine ønsker til virkelighed.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk