Snedkerarbejde

Hos MG Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring inden for snedkerfaget. Hvis du mangler professionel hjælp til for eksempel montering af døre eller vinduer eller har din egen idé til et møbel. Så er vi de helt rette til at klare arbejdet. Vi sørger for det bedste resultat, som lever op til dine forventninger.

MG Tømrer & Snedker har i mange år arbejdet med snedkerfaget og gennem årene har vi lavet et hav af forskellige opgaver, hvor kun fantasien sætter grænser. Snedkeropgaver handler primært om de mere detaljerede håndværksopgaver på træværk. Grundet vores mange års erfaring er vi stand til at tage imod alle opgaver, dog med relevans inde for snedkerfaget.

Typiske snedkeropgaver vi varetager:

  • Montering af trægulve
  • Montering af døre og vinduer
  • Montering af køkken
  • Fremstilling af vindueskarme, vinduer og døre
  • Fremstilling af indbyggede skabe
  • Fremstilling af generelle træmøbler
  • Fremstilling og opsætning af trappegelænder, håndlister og vægpaneler

Vi sørger for rådgivning undervejs og indkøb af de forskellige materialer.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på telefon 61 65 01 56 eller mail kontakt@mgtoemrer.dk , hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve og lofter. Vi sidder klar til at tage imod din mail eller dit opkald og ser frem til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger.

Ønsker du at få et tilbud?

Du har altid mulighed for at sende os en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for rådgivning med hensyn til dit projekt. Send os en besked og vi vil vende tilbage inden for få dage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes tryghed er vigtig

Vi er mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

CVR: 31308887

Åbningstider:

07:00 - 15:00 | Mandag - Fredag

Kontakt info

​MG Tømrer & Snedker

Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg

Telefon: 61 65 01 56

E-mail: kontakt@mgtoemrer.dk

Vi er medlem af Dansk Håndværk